Zijraam Caddy – Dodehoek zijraam

Ik heb een paar jaar terug 175 euro uitgegeven aan een zijraam caddy in mijn Volkswagen Caddy en dat was een hele goeie besteding. Ik heb het zijraam Caddy in de schuifdeur aan de rechterkant laten zetten.

Aan die kant zag ik bijna niks, een dode hoek zo groot als de zijkant van mijn auto. Een fietser die naast me reed kon ik alleen maar zien als hij naast de passagiersstoel reed.

Een beetje verder naar achteren en ik zag niks. Als ik een rotonde verliet zag ik geen fietsers van rechts aankomen en bij het inparkeren ook al niks te zien aan de rechterkant. Van baan veranderen, niks te zien aan de rechterkant

Maar nu is dat voorbij. Autoglasteam Emmeloord heeft het werk netjes gedaan. In ongeveer 5 kwartier was het klaar, inclusief wachten op het drogen van de kit. De boel werd bovendien keurig schoongemaakt, gepoetst en weggeblazen. Geen vette vingers op de ruiten en geen metaalsplintertjes in de bak. Topwerk van die gasten.

Zijraam Caddy

Dus eerste even de link van het bedrijf:  www.autoglasteam.nl – Leuke reclame voor ze nietwaar?

Dit is een investering die ik iedereen kan aanraden met een Volkswagen Caddy. Die 174 euro heb je er meteen uit als je zonder die extra uitkijk een keertje schade rijd. En dan heb ik het nog niet over eventuele letselschade als je een andere weggebruiker over het hoofd zit en brokken maakt.

Als oplossing voor het zicht naar de dode hoek is het dus een uitstekende oplossing. Ik heb een aantal spiegels geprobeerd maar die lossen het probleem geen van allen op zoals het zijraam Caddy.

Volkswagen Caddy
Zijaanzicht van mijn zijraam Caddy, een ware topjob
Volkswagen Caddy
Achteraanzicht van het zijaanzicht.
Volkswagen Caddy
En zo kijk je vervolgens naar rechts
Volkswagen Caddy
Binnenaanzicht vanaf de achterzijde van het zijaanzicht van het zijraam Caddy
Volkswagen Caddy
En het zal u niet verbazen.
Nogmaals een zijaanzicht maar nu als achteraanzicht naar voren.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *