Wintertijd Challenge 2016

De wintertijd challenge 2016 van Spieren voor Spieren staat weer op de agenda. In de nacht van 29 op 30 oktober 2016 gaat het weer gebeuren. Als de klok terug gaat naar de wintertijd starten overal in Nederland sporters met hun uurtje zweten voor het goede doel.

Wintertijd Challenge 2016

Uw webmaster doet nu 2 jaar mee aan de wintertijd challenge 2016 waarvan 1 jaar als vrijwilliger. Ook dit jaar ga ik me weer inzetten voor dit prachtige doel. Geld verzamelen voor kinderen met spierziekten. Het hele idee is gebaseerd op het gegeven dat ouders van kinderen met spierziekten gemiddeld 3 keer per nacht op moeten staan om hun kind bij te staan. Daarom komen sporters overal in Nederland uit hun bed op het uur dat de klok word verzet voor de wintertijd.

Wintertijd Challenge 2016

In de nacht dat de wintertijd ingaat, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen. “Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren”, aldus de stichting. Het ludieke aan dit tijdstip is dat iedereen op deze avond in één seconde zijn/haar droomafstand kan afleggen. “Zo kun je bijvoorbeeld 10 kilometer lopen of 3 kilometer zwemmen in 1 seconde. Het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn om kinderen met zieke spieren te helpen.”

Maar dat is natuurlijk alleen maar een detail om het leuk te maken. De kern van de zaak is dat we geld verzamelen voor het goede doel. Geld inzamelen om onderzoek te doen naar spierziekten bij kinderen.

Geef daarom ook in 2016 weer gul en ruimhartig. Rond 1 oktober 2 zal op deze pagina een link verschijnen naar mijn persoonlijke account bij de Wintertijd challenge 2016. U kunt dan geld gaan overmaken. Geef GUL … !!! Dan ga ik mijn best doen om mijn record van 2 jaar geleden, 42 rondjes schaatsen in 1 seconde naar de prullenbak te schaatsen.

Maar meedoen mag ook. Ga naar de Website van Spieren voor Spieren en kijk wat u zelf kun doen.

wintertijd challenge 2016 2
Uw webmaster in 2014 heel dicht bij schaatsenrijdster Barbara de Loor
Uw webmaster in 2014 heel dicht bij schaatsenrijdster Barbara de Loor op IJsbaan de Westfries in Hoorn
actie 2
42 Rondjes in 1 seconde

… en in hetzelfde jaar op onnavolgbare stijl over het ijs zoevend. 42 rondjes in 1 seconde, doe me dat maar eens na.

In 2016 wil ik bij de Wintertijd Challenge 2016 dat record breken en tevens meer dan de 575 euro van vorige keer binnen halen.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *