Wigkussen of Stuitkussen om lekker te zitten

Ik heb een wigkussen of stuitkussen gekocht want ik heb pijn aan mijn hol. En niet een beetje ook. Het is niet acuut dus verder dan een telefonisch consult met een overbelaste fysiotherapeut ben ik tot op heden niet gekomen.

Het is al weer 4 weken geleden dat ik met een elegante doch fatale zwiep uitgleed op de bovenste traptrede en met veel geraas van de trap lazerde. Eerst even anderhalve meter vliegen, toen met de stuit halverwege de trap keihard neerkomen om vervolgens voorover te klappen om headfirst het halletje van de eerste verdieping in te zeilen.

wigkussen of stuitkussen
Pijn aan mijn hol na een smakker van de trap

Onderweg nog even de muur geraakt en in het halletje de deur van de badkamer ook nog maar even meegenomen. Ik was immers toch bezig. Enige tijd stond ik voorovergebogen te hopen dat de stekende en vlammende pijn in mijn hol (onderrug) snel zou wegtrekken en minder alarmerend zou eindigen dan het nu aanvoelde.

Helaas was dat te veel gevraagd. De pijn bleef hoewel de intensiteit enigszins verminderde. De schaafwonden op armen, rug en schouder waren wonderbaarlijk snel weg. De gekneusde pols en de daar aanwezige wonden hadden ook al niet te lang nodig om te helen.

Maar de pijn in mijn hol duurt nu al 4, bijna 5 weken voort. Ik kan rechtop zitten maar niet een beetje of helemaal onderuit hangen. Het kost me dus ook moeite om hangend in mijn luie stoel tv te kijken. En daarmee loopt mijn atatus als couchpotato ernstig gevaar.

Nou draai ik als verpleegkundige nogal wat nachtdiensten en dan zit je, zeker in de psychiatrie, wat langer op je stoel dan normaal. En we hebben allemaal van die afgedankte bureaustoelen want verpleegkundigen horen niet achter hun bureau te zitten dus hoeven we ook geen goede stoelen te hebben.

En dus val ik na elke nachtdienst weer terug en is de pijn weer erger dan voordat ik er aan begon. Maar daar heb ik nu wat op gevonden, het wigkussen of stuitkussen. Compleet met stuitgat of buthole.

wigkussen of stuitkussen
Lekker kussen voor mijn gebutste fundament

Het kostte maar 35 euro bij BOL en dan heb je nog de dure versie ook. Het zit heerlijk, niet te zacht en mijn stuit valt precies in het gat aan de achterzijde. Mijn benen vallen in de voorzijde netjes in de uitgeschaafde delen van het kussen.

Helemaal het mannetje met dat wigkussen of stuitkussen. En nu maar hopen dat het herstel wat sneller gaat want ik begin een beetje genoeg te hebben van rechtop zitten of zijdelings in mijn stoel hangen.

Mijn HOL is blij met BOL.

Met dank aan BOL en All Thingz voor hun vriendelijk geprijsde produkten.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *