WiFi op de camping

Wifi op de camping, ik kan niet zonder. Op de foto hieronder kun je ook nog zien dat WIFI op de camping ook zijn weerslag heeft op de organisatie in de caravan zelf. Op ondergaande foto’s zie je eigenlijk de belangrijkste ingredienten van een goede vakantie: koffie (ochtend), cola (middag), port (avond) Zonneschijn (de gehele dag) en mijn laptop (tussendoor)

Voor de liefhebbers: ik gebruik voor wifi op de camping naar grote tevredenheid de Alfa outdoor USB ontvanger. Wil je hem aanschaffen zoek dan even verder want het moet voor minder kunnen.

WIFI op de camping

wifi op de camping 1
wifi op de camping 2
wifi op de camping 3
Als je goed kijkt …
Op deze foto de antenne met wifi versterker

Ik maak altijd gebruik van wifi op de camping. Voor dat doel heb ik een wifi versterker gekocht. Zie ik dan bij de beschrijving van een camping de term “wifi alleen op het terras” dan weet ik zeker dat ik ook bij mijn eigen caravan kan internetten. Maar helaas betekent die mededeling meestal ook dat er slecht internet is.

De laatste jaren heb ik vooral in Frankrijk zeer slecht internet gehad. Vaak gaat internet in Frankijk nog via inbelpunten en kun je met name in de avonduren de verbinding wel schudden, versterker of niet.

In Nederland heb ik de afgelopen 2 jaar prima internet gehad hoewel ik er ook nog wel eens voor heb moeten betalen. Maar dan was het ook wel goed. In Engeland had ik internet via BT. Dat kost een paar centen maar ik had an altijd een prima verbinding.

Via de camping was het in Engeland altijd goedkoper maar vaak niet beschikbaar. En dan was de BT optie geen probleem. Gewoon via je de optie verbindingen kijken wat er is en afrekenen met de creditcard.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door