Weeknummers 2018 – Gratis te gebruiken

weeknummers 2018 gratis en voor niks. Daar doet Netperk niet moeilijk over. Kost ook niks, die weeknummers, je krijgt ze gratis bij je kalender. Dit kalenderblad heb ik zelf gemaakt in Word.  Helaas is hij een beetje pokdalig maar je kunt in ieder geval de nummers lezen en de afbeelding is gratis te downloaden en te gebruiken.

Maar niet commercieel want dan kost het maar liefst €12000,- euro. Ja ja, u leest het goed, 12×1000 euro, 1000 euro voor elke maand bij misbruik. Want zo ben ik namelijk, een keiharde zakenman. Maar verder gratis dus, niet zo zakelijk maar wel gezellig.

Weeknummers 2018 gratis.

Bent u net als ik en weet u nooit in welke week we zitten?
Of word er een datum gevraagd of gegeven in weeknummers en weet je niet wat je er mee aan moet?

Dan is de pagina weeknummers 2018 gratis iets voor u.

weeknummers 2018

Lees dit niet, het is onzin om er voor te zorgen dat google van deze pagina gaat houden. Ik moet een bepaald aantal woorden halen om hoger in de Google rankings te scoren. Daarom staat deze onzin op deze pagina over weeknummers 2018 gratis. En dus zit ik hier een beetje mijn pagina vol te zwetsen over die weeknummers en natuurlijk ook over die vakantiedagen 2018.

Lees dit vooral niet, het is pure onzin. Ik zit nu op 233 woorden, nu op 241 dus ik moet nog even doorlullen om de 300 te  halen. Leest u ondertussen gerust de weeknummers en de datums van de vakantiedagen even door. Veel leuker dan deze onzin, hoewel het feitelijk nog steeds over de weeknummers 2018 en de vakantiedagen 2018 gaat. Wist u trouwens dat ik ook nog een aparte pagina heb over de vakantiedagen van 2018? Maar daar hoeft u niet heen te klikken want u kunt ze hier ook vinden.

317 Woorden, hè hè

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *