Webshop koolhydraatarme producten

Webshop koolhydraatarme producten zijn er inmiddels voldoende maar ook websites van dieetgoeroe’s, Bloggers en Vloggers en sportscholen maken dankbaar gebruik van de roep om koolhydraatarme dieet producten.

Ik heb er inmiddels al een paar voorbij zien komen en als praktiserend lid van Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers durf ik me inmiddels expert te noemen op het gebied van webshop koolhydraatarme producten.

Ik heb een lijst samengesteld van verschillende webshops koolhydraatarme producten en hun prijzen vergeleken en veel maakt het niet uit. Wil je goedkoop uit zijn dan moet  je vooral Holland&Barret in de gaten houden want die hebben regelmatig goeie aanbiedingen in hun winkels en webshop.

Helaas is hun assortiment beperkt. Maar vooral voor diverse meelsoorten, noten, zaden en oliën ben je bij hun zeker aan het goeie adres.

Webshop koolhydraatarme producten

Het verschil word vooral gemaakt door de kosten voor verzending. Met alle onderstaande webshop koolhydraatarme producten heb ik ervaring. Ze leveren snel en doen wat ze zeggen. Ik heb zelf ervaring met de Dieetwebshop, Dieetland, Afvallen met Bregje en in de winkel van Holland&Barret. Alle hier genoemde webshops hebben het Webshop keurmerk.

De duurdere webshops qua verzendkosten

  • Dieetwebshop (gratis bij 70€ – Groot assortiment)
  • Dieetland (gratis bij 75€ – Groot assortiment)
  • LowcarbClub (gratis bij 75€ – Specifiek low carb, groot assortiment )
  • Lowcarbcenter (gratis bij 70€ – Klein assortiment, prijzen normaal )
  • Blijf op gewicht (gratis bij 75€ – Groot assortiment)

Deze webshops leveren dus pas gratis bij een vrij hoog bedrag bedrag. Maar ze hebben dan ook allemaal een prima en uitgebreid assortiment koolhydraatarme producten. En ook vaak een puntensysteem waardoor je kunt sparen en eventueel je verzendkosten terug kan verdienen.

Maar wil je een paar dingetjes en je hebt een rekening van 25 euro dan ben je zomaar 20% meer kwijt aan verzendkosten.

Maar het kan ook goedkoper. Hieronder dan ook een rijtje webshops Koolhydraatarme producten die sneller gratis verzenden.

Goedkopere webshops qua verzendkosten:

  • Body en Fit – Gratis boven de € 20,- , scherpe prijzen voor bijvoorbeeld proteïne poeder en pindapasta (zonder toegevoegde suikers.
  • Holland&Barret – Webshop gratis bij 20 euro, goeie prijzen en aanbiedingen maar een beperkt assortiment.
  • Afvallen met Bregje – Gratis bij 40 euro, redelijk groot assortiment en een leuke site.
  • Oanh’s kitchen – Gratis bij 45 euro, erg goed in bakprodukten en suikervrije koolhydraatarme zoetigheden.

De beste webshops

Dat is uitermate lastig. Ik heb zelf ervaring met Body en Fit, Bregje, de Dieetwebshop en Dieetland. Dit zijn allemaal prima webshops en als er een keer wat fout ging is het nog altijd in snel en netjes opgelost. Body en Fit, Bregje en Dieetland zijn de webshops waar ik het meest bestel.

Wil je een grote hoeveelheid van bepaalde producten dan kan nuttig zijn dit op alle webshops te checken. Voor sommige producten is dit de moeite waard (zoals amandelmeel, proteïnemeel, zoetstoffen).

Belangrijk: Kom je een andere webshop tegen dan hier genoemd controleer dan eerst even of je niet op een site bent gekomen die alleen maar shakes en andere producten promoot van een commerciële dieetvorm.

Koolhydraat-arm versus calorie-arm

Hou er rekening mee als je op dieet gaat dat koolhydraatarme producten niet altijd caloriearm zijn. Neem noten. Die zijn koolhydraatarm maar zodra je er meer van neemt dan 30 of 50 gram (een handje of zelfs minder) dan krijgt je een pak calorieën binnen waar je alsnog dik van word. Hou dit dus altijd in de gaten.

Soja en vegetarische producten

De vegetarische producten op basis van soja bevatten ook vaak granen tarwemeel of anderszins. Hou dit goed in de gaten. Vegetarisch en/of Soja wil niet zeggen dat het ook gezond is voor een koolhydraatarm dieet. Ik heb het goed in gaten gehouden en ik hou me ver van de meeste soja- en vegetarische vleesvervangers.

Dit geld niet voor tofu en tempé waar weinig tot geen khd in zit. Maar zoals altijd, kijk op het label want de voedingsindustrie gooit tot op de dag van vandaag overal suiker in en ik heb al een paar etiketjes voorbij zien komen waar opeens wel khd’s in de soja zit.

webshop koolhydraatarme producten
Adam’s Il Mare broodmix.
Erg lekker en koolhydraatarm (niet calorie-arm, pas dus op … )

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *