Schilder Jan van Hoppe – JHP van Hoppe

De schilder Jan van Hoppe

Over de schilder jan van hoppe weet ik bijna niks. Ik weet dat hij bestaat omdat ik hem tegenkom op internet als ik in Google zoek op jnp hoppe. Ik kom dan echter alleen maar advertenties tegen van schilderijen die op diverse sites zijn verkocht. Info over de schilder jan van hoppe ontbreekt volkomen.

Schilder Jan van Hoppe

Volgens mijn familie die het schilderij al lang kent zou het dus Jan van Hoppe zijn. Maar nogmaals, ik kan niks vinden over de schilder Jan van Hoppe. Niet op internet, niet op allerlei websites over schilders of ergens anders.

Wel vreemd als je in aanmerking neemt dat ik zijn werken wel diverse keren ben tegengekomen als werk op allerlei websites.

Wel heb ik nog ergens gevonden dat hij uit Dordrecht komt en stadsgezichten schildert. Blijkbaar is hij ook een keer op vakantie geweest want dit is toch heel duidelijke een landelijk tafereel.

Onderstaand werk van de Ploeger is te koop

Tegen elk aannemelijk maar wel redelijk bod

Het schilderij is niet in zeer goede staat maar als je er wat aandacht aan besteed kan het een stuk verbeteren. De lijst is in prima staat maar eenvoudig en strak. Ik vind de lijst wel bij het schilderij passen.

Schilder Jan van Hoppe
De Ploeger, zoals wij hem noemden
Schilder Jan van Hoppe
Man & Paard – In Detail
Schilder Jan van Hoppe
Om aan te geven dat het schilderij een schoonmaakbeurt kan gebruiken.
Ook zitten er barstjes in de verf.
Alle verf is wel aanwezig, er zijn geen beschadigingen.
Schilder Jan van Hoppe
Detailopname van de handtekening
Schilder Jan van Hoppe
Een ander schilderij
Schilder Jan van Hoppe

En de handtekening die op dit schilderij staat. Zie de gelijkenis met de dubbele P.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *