Pontje Abcoude, Ouderkerk, Holendrecht

Het pontje Abcoude Ouderkerk Holendrecht gaat over de Holendrecht vlakbij de Winkel. Rondom het pontje Abcoude Ouderkerk holendracht vind u enorm veel fietsknooppunten in een prachtige fietsgebied. Vanaf hier kun je onder andere naar Abcoude, Ouderkerk ad Amstel, Nes aan de Amstel, Nessersluis, Stokkelaarsbrug, de Waver en Vinkeveen.

Het pontje Abcoude Ouderkerk Holendrecht is een zelfbediening pontje met een ketting waarbij je zelf  aan het wiel moet draaien. Het  pontje gaat het gehele  jaar.

Pontje Abcoude Ouderkerk Holendrecht. 

Gegevens
  • Pontnummer: Ut14  /  NH44
  • Naam: De Koet
  • Soort pontje: zelfbedienings kettingveerpont
Dienstregeling
  • Het pontje gaat het gehele jaar elke dag
  • Het pontje gaat niet als er ijs ligt.
Fietsknooppunten

De omgeving van het pontje Abcoude Ouderkerk Holendrecht is een doolhof van knooppunten die vrijwel onveranderlijk lijden naar de meest mooie stukjes Hollandse en Utrechtse polder. U bent hier in het gebied van de Amstel, de Angstel, de Holendracht, de Kromme Mijdrecht, de Waver, de Winkel, de Vinkeveense plassen en de Loosdrechtse plassen.

Het gebied loopt tot aan de Nieuwkoopse plassen in het Zuiden en Amsterdam in het Noorden. In het Westen vinden we Amstelveen, Nes ad Amstel en Uithoorn en in het Oosten Aboude, Baambrugge en Breukelen. Ik ga de knooppunten niet opnoemen. Hieronder een kaartje en een worddocumentje wat u kunt downloaden.

pontje holendrecht waver klein

Klik hier om het kaartje te downloaden als word document. Als het goed is ziet u de download onderin de balk.

Hieronder een fotoserie van het pontje. Op de achtergrond kunt u Amsterdam zien. Rechts ligt Abcoude, links Ouderkerk aan de Amstel. Het pontje ligt aan de rand van de Polder de Ronde Hoep.

Het bruggetje is het Jac. C. Keabruggetje over de Waver. Ga bij knooppunt 69 het water over, linksaf en via knooppunt 70/50 en 4/49 naar knooppunt 1. Let wel de richting die u uit wilt vanaf knooppunt 1. Gelukkig is er een knooppunt bij het bruggetje met een mooie kaart.

FotoShow

Openbaar   8 items in pontje-abcoude-01
Klik op de kleine afbeeldingen voor een groter formaat of DiaShow
0001.jpg
0002.jpg
0003.jpg
0004.jpg
0005.jpg
0006.jpg
0007.jpg
0008.jpg


Software Versie: 26-06-2023

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *