Parkeren Natuurpark Lelystad

Parkeren Natuurpark Lelystad geeft informatie over de route naar en het parkeren bij Natuurpark Lelystad. Parkeren kan gratis als je vriend bent van het Flevo landschap. Dat kan al vanaf 25 euro per jaar. Dan heb je gratis toegang tot het parkeerterrein en je krijgt korting in de winkel.

De route naar natuurpark Lelystad.

Je rijd vanaf Lelystad naar de N302 richting Harderwijk of vanaf de andere kant richting Lelystad. Dit is tevens de route naar Lelystad Airport en bedrijventerrein de Larserpoort. Dat kan dus niet missen.

Vanaf Lelystad is het de eerste afslag naar links richting natuurpark Lelystad. Vanaf de andere kant dus de laatste. Het park is aangegeven. De weg heet de Meerkoetenweg.

Parkeren Natuurpark Lelystad

Aan het begin van het terrein staat een slagboom. Met je vriendenkaartje kun je gratis naar binnen, anders krijg je een kaartje en moet je bij het bezoekerscentrum betalen. Het kost 3 euro voor de hele dag en dat geld komt uiteraard ten goede aan het park.

Parkeren Natuurpark Lelystad Is dus niet gratis en in de directe omgeving kun je de auto niet echt kwijt. Maar die 3 euro gaat naar het Flevo landschap en die doen er goeie dingen mee. Betaal nou dus gewoon of word vriend van het park.

Na parkeren natuurpark Lelystad kun je Betalen bij het bezoekerscentrum waar een betaalautomaat staat. Hier zit ook de winkel en het restaurant. Dit laatste word ge-exploiteert door Hayé, u weet wel, van de tankstations en bijbehorende hotels lang de A6 bij lelystad. Prima koffie en lunch aldaar, echt een aanradertje.

De Bevers zijn al ontsnapt en zitten al buiten het park.

Het natuurpark bied vele activiteiten zoals rondleidingen, een boottocht over de plassen, kunst en cultuur en van alles voor de kinderen. Ook daarom moet je snel even lid worden want dan krijg je alles netjes in je mailbox.

Ik kom regelmatig in het natuurpark Lelystad. . Ik woon aan de oostkant van Lelystad en loop zo naar het natuurpark toe. Dat is een rondje via de Anaconda (voor ingewijden) van zo’n 10 tot 12 kilometer. Lekker even de kuiten losgooien door Park en bos.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *