Koolhydraatarme recepten – Vet en Eiwit verrijkt

Koolhydraatarme recepten zijn voor mij van levensbelang in verband met mijn overgewicht en diabetes type 2. Ik ben al mijn hele leven te zwaar en te dik. Uiteindelijk heeft dat tot diabetes type 2 geleid. Na 2 jaar vruchteloos proberen heb ik in het Grip op Koolhydraten programma van Yvonne Lemmers de manier gevonden om af te vallen en vol te houden.

De recepten hieronder zijn niet allemaal van mij. Onderaan deze pagina vind u de webadressen van sites waar ik mijn inspiratie van put. Deze pagina is dan ook een verzameling van mijn eigen favorieten.

Koolhydraatarme recepten

Ik ben als kok een nieuwe wereld binnengestapt, de wereld van vet- en eiwitverrijkte voeding. Nu kook ik anders en ben weer veel creatiever, intuïtiever en inventiever in de keuken. Ik bak mijn eigen brood, vezelcrackers, lijnzaad crackers, muffins in a Mug en ga zo maar door. In de loop der tijd heb ik veel recepten verzameld en ik heb ze op mijn site gezet.

Veel recepten zijn dus niet van mij of origineel. Waar ik de oorsprong van weet vermeld ik die. Soms kan ik het niet meer terugvinden omdat ik ze zelf heb aangepast of verandert. Dat zal ik zo veel mogelijk vermelden. De recepten die ik vermeld op deze site zijn mijn favoriete recepten die ik graag bij de hand wil hebben. Vandaag dat ze op deze site staan. Ik pretendeer niet de maker of eigenaar te zijn.

Als ik Yvonne Lemmers noem bedoel ik haar (kook)boeken. Die zijn (in mijn ogen) erg goedkoop, tussen de 17 en de 22 euro. U kunt ze kopen via haar webshop. Op deze pagina vind u bovendien meerdere webadressen van webshops voor koolhydraatarme produkten.

Techniek & Produkten

Belangrijk

Je vind hier veel recepten die je ook op de volgende sites vind:

  • koolhydraatarmrecept.nl
  • dekeukenvanmartine.blogspot.nl
  • oanhskitchen.nl
  • Het forum van Grip op Koolhydraten
  • De kookboeken van Yvonne Lemmers

Hieronder een paar foto’s van mijn gekokkerel. Van links naar rechts:  Adams Il Mare, Gevulde speculaas en spinaziemuffins.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Tags: