Koolhydraatarme producten kopen

Kun je koolhydraatarme producten kopen op het internet. Jazeker! En geen nood, ik heb dat al voor u uitgezocht. Je kunt heel goed via internet  koolhydraatarme dieetproducten kopen. Er zijn meerdere webshops en ik heb een onderverdeling gemaakt die is gebaseerd op prijs van de verzendkosten. De producten zijn doorgaans vrijwel gelijk van prijs dus het zijn dat soort details die het verschil maken.

Koolhydraatarme producten kopen.

Wil je goedkoop uit zijn dan moet  je vooral Holland&Barret in de gaten houden want die hebben regelmatig goeie aanbiedingen in hun winkels en webshop. Helaas is hun assortiment beperkt. Maar vooral voor diverse meelsoorten, noten, zaden en oliën ben je bij hun zeker aan het goeie adres.

Belangrijk: Kom je een andere webshop tegen dan hier genoemd controleer dan eerst even of je niet op een site bent gekomen die alleen maar shakes en andere producten promoot van een commerciële dieetvorm.

Webshops met lage verzendkosten
  • Holland&Barret webshop (gratis bij 20 euro, goeie prijzen en aanbiedingen maar een beperkt assortiment).
  • Afvallen met Bregje (gratis bij 40 euro, redelijk groot assortiment en een leuke site).
  • Oanh’s kitchen (gratis bij 45 euro, erg goed in bak producten en suikervrije koolhydraatarme zoetigheden).
De grote jongens

Hieronder een rijtje met de grotere webshops waat je koolhydraatarme producten kopen kunt. Dit zijn ook meteen de shops die relatief  hoge verzendkosten hebben omdat ze pas tussen de 70 en de 75 euro gratis verzenden. Aangezien je vaak niet alles bij dezelfde webshop kunt krijgen kan dat dus slecht uitpakken.

koolhydraatarme producten kopen

Deze webshops leveren dus pas gratis bij een vrij hoog bedrag bedrag. Maar je kunt bij al deze webshops een uitgebreid assortiment koolhydraatarme producten kopen. En ze hebben ook vaak een puntensysteem waardoor je kunt sparen en eventueel je verzendkosten terug kan verdienen.

Maar wil je een paar dingetjes en je hebt een rekening van 25 euro dan ben je zomaar 20% meer kwijt aan verzendkosten.

Webshops  waar je koolhydraatarme producten kopen kunt zijn er inmiddels voldoende maar ook websites van dieetgoeroe’s, Bloggers en Vloggers en sportscholen maken dankbaar gebruik van de roep om koolhydraatarme dieet producten.

Ik heb er inmiddels al een paar voorbij zien komen en als praktiserend lid van Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers durf ik me inmiddels expert te noemen van webshops waar je koolhydraatarme producten kunt kopen voor een goeie prijs.

Alle webshops op  deze pagina hebben het webshop keurmerk. Hieronder het keurmerk en een link naar de website van het keurmerk. Let daar altijd op. Klik op het keurmerk om te lezen wat het inhoud op hun website.

koolhydraatarme producten kopen

Het verschil word vooral gemaakt door de kosten voor verzending. Ik heb zelf ervaring met de Dieetwebshop, Dieetland, Afvallen met Bregje en in de winkel van Holland&Barret. Ze leveren snel en doen wat ze zeggen. Alle hier genoemde webshops hebben het Webshop keurmerk.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *