IJsbaan Breda – Semi-overdekt

Het dagje schaatsen op de IJsbaan Breda was een heerlijke ervaring. Een gezellige atmosfeer op een multifunctioneel terrein waar je als sportliefhebber, en vooral ook als wintersportliefhebber, een hele dag je lol op kunt.

Gratis parkeren bij de IJsbaan Breda (per okt. 2014)

IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda – Semi-overdekt

IJsbaan Breda, recensie en Beschrijving

De fraaie semi-overdekte hal van ijsbaan Breda ligt tussen een aantal andere indoor outdoor faciliteiten zoals een klimmuur, een indoor-soccercentrum en een indoorski. Verder is er om de hoek een sportschool cq healthclub met zwembad.

Er is een groot parkeerterrein en je kunt er vrij parkeren. Eenmaal binnen zie je aan je linker en rechterhand voldoende plaats om je schaatsen aan te trekken. Ook het bijzonder gezellige schaats café ’t Wakske is prominent aanwezig. Dat cafe zit meteen langs de baan dus je kunt met je schaatsen aan koffie drinken.

Het ijs in de hal van de IJsbaan Breda is van uitstekende kwaliteit ondanks dat na de dweil het water op de baan blijft liggen vanwege de extreem hoge temperaturen deze winter. Het is 12 graden als ik na de middag weer naar buiten kom. Serieus warm dus. Op de plaats waar de zon door het open gedeelte van het dak naar binnen schijnt op de baan wil deze niet meer bevriezen.

Maar de rest van het ijs houdt zich prima en het schaatsen gaat uitstekend. Ondanks dat het op deze maandagmorgen erg rustig is hangt er een vriendelijk schaatssfeertje op deze baan. De skihut-achtige aankleding van het middenterrein van de ijsbaan Breda helpen daar aan mee.

En de houten bankjes langs de baan versterken dat nog. Ook zijn er kleedkamers en douches beschikbaar voor iedereen. Een fraaie schaatsshop maakt het plaatje helemaal compleet.

De prijs is met 6.10 euro voor een volwassene aan de lage kant van het spectrum. De 11 ritten kaart geeft recht op 10 ritten + 1 gratis voor de prijs van 60.30 euro. Voor de rest van de tarieven zie onderstaande internetlinks.

Deze ijsbaan Breda krijgt dus een dikke 9.5. Eerst voor de gezellige schaatservaring en de kwaliteit van het ijs. Die is prima ondanks de hoge temperaturen. Verder hoge ogen bij de koek en zopie sfeer en de faciliteiten rondom de schaatshal. Hier kun je met de hele familie een indoor-wintersportdagje organiseren.

Prima gedaan IJsbaan Breda … !

IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
Schaatscafé ’t Wakske

IJsbaan Breda

  • Terheijdenseweg 506
  • 4826 AB Breda
  • Tel: 076-5723010
  • schaatsbaanbreda@optisport.nl
  • Semi-overdekte baan met in de directe omgeving meer winterpret (klimmuur en indoor-ski) en sportaccomodaties.

Faciliteiten

In de hal zelf een 400 meter baan en standaard 30×60 baan. Verder op het middenterrein een gedeelte met een skihutachtige uitstraling waar het tijdens evenementen flink gezellig kan worden.

Verder een schaatscafé direct langs de baan, kleedkamers, een schaatsshop en voldoende bankjes om je schaatsen aan te trekken. In de directe omgeving een, indoorski, indoorsoccer en een Healthclub met zwembad en klimhal. Bezoek internet voor alle activiteiten rondom dit gebied en de sportieve en recreatieve mogelijkheden.

Meer handige internetlinks

IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt
IJsbaan Breda - Semi-overdekt

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *