IJsbaan Alkmaar – De Meent

Toen ik anderhalf jaar geleden naar de ijsbaan Alkmaar ging om de boel te bekijken vond ik het maar een oude en grauwe bedoening daar. Ik eindigde mijn recensie met de conclusie dat de boel nodig moest worden opgeknapt. Nog geen half jaar later werd de boel gesloopt en gerenoveerd.

Inmiddels, november 2015, is de ijsbaan Alkmaar weer open (is geloof ik zelfs nooit dicht geweest) en aan de omgeving word hard gewerkt. Ik ben er nog niet geweest dus ik plaats nog wat oude foto’s en verder informatie van de website. De baan is geloof ik niet veranderd. Het ijs was goed en de sfeer uitstekend. Ik hoop dat de nieuwbouw niks aan de sfeer afdoet.

IJsbaan Alkmaar, de Meent

Contactgegevens

  • IJsbaan Alkmaar, De Meent
  • Terborchlaan 301
  • 1816 MH, Alkmaar
  • Gratis parkeren
  • Telefoon: 072-5489307
  • email: info@alkmaarsport.nl

Internetlinks / informatie

Faciliteiten

Half overdekte 400 baan en een ijshockeyhal met een 60×30 baan. Verder op dezelfde locatie een schaatsshop annex bikeshop (Slikker sport) een sportschool, een schaats- en Skeelerschool en diverse horeca waaronder een cafetaria langs de baan en een restaurant boven. Verder zijn er een sporthal en nog meer sportruimtes. En vergeet vooral de Olympiaring niet, een 400 meter skeelerbaan die er vlakbij ligt.

Horeca

Er is langs de baan een cafetaria waar je de afgetrainde pondjes er ruimschoots weer bij kunt schransen. Het bakkie koffie was erg lekker trouwens. Boven de cafetaria was een restaurant en via de uitgang kom je nog langs een sportcafé.

Voor meer informatie over alle horeca en de overige faciliteiten verwijs ik graag naar de prima website van de IJsbaan Alkmaar. Zie “faciliteiten” bij de internetlinks.

IJsbaan Alkmaar - De Meent
IJsbaan Alkmaar - De Meent
IJsbaan Alkmaar - De Meent
IJsbaan Alkmaar - De Meent
IJsbaan Alkmaar - De Meent

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *