Gratis parkeren Den Bosch ’s Hertogenbosch

Gratis parkeren Den Bosch ’s Hertogenbosch is alleen mogelijk in de 2e ring wijken rondom het centrum. De fiets meenemen is hierbij het credo of je bent in bezit van een paar forse wandelbenen. Verder zijn er een aantal parkeergarages die volgens de website niet al te veel geld kosten.

Een dagje Den Bosch is daarmee aanzienlijk goedkoper dan Amsterdam of Utrecht.

Wil je Gratis parkeren Den Bosch ’s Hertogenbosch dan ben je of een stevige wandelaar of je neemt de fiets mee. De wijken waar je nog gratis kunt parkeren liggen in de tweede ring rondom het centrum. Volgens de informatie die ik heb is straatparkeren duurder dan in de parkeergarage. Dus je zet je auto of in een parkeergarage of in de buitenring.

Is het zo erg dat Gratis parkeren Den Bosch ’s Hertogenbosch moeilijk is? Nee want je kunt hier voor 5 of 7.5 euro dicht bij het centrum parkeren en boodschappen doen of een terrasje pakken. En dat is niet zo heel erg duur. In Utrecht betaal je voor dezelfde periode al snel 12 euro om over Amsterdam nog maar niet te spreken.

Klik hier voor de parkeergarages in Den Bosch

Wel jammer dat de gemeente Den Bosch geen goeie kaart heeft van het parkeerbeleid in de stad zodat je geen keuze kunt maken tussen betalen of verder op parkeren en een stukje wandelen of fietsen.

Verder is het prima toeven in Den Bosch. Het centrum is groot en mooi met veel winkels en vooral uitstekende horeca. We zitten niet voor niets in het Brabantse en dat merk je.

gratis parkeren den bosch
gratis parkeren den bosch ’s hertogenbosch

De Gemeente Den Bosch heeft ook nog een eigen pagina met informatie over parkeren. Die pagina kun je hier lezen maar al te wijzer word je er niet van. Die pagina is meer voor bewoners. Met de trein is Den Bosch trouwens goed te bereiken en met het OV naar het centrum is blijkbaar een goeie optie want op zaterdagmiddag stonden de bushaltes aardig vol.

Den Bosch heeft een groot achterland en dat is mede de oorzaak van het relatief strenge parkeerbeleid. Maar volgens mij wel gerechtvaardigd want het alternatief is betaalbaar en nabij het centrum.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *