Gratis parkeren Bataviastad fashionoutlet

Wil je gratis parkeren Bataviastad Fashionoutlet dan moet je bereid zijn na je dagje winkelen nog een wandeling te maken. Want gratis parkeren bataviastad fashionoutlet doe je in de omringende wijken. En dat betekent wandelen.

Bij de Fashion outlet Bataviahaven kun je voor 3 euro de hele dag parkeren. Je staat dan op steenworpafstand van de winkels. Ben je dan klaar met winkelen en je wilt met je boodschappen terug naar de auto dan ben je er zo.

Gratis parkeren kun je bijvoorbeeld op de houtribsluizen. Dan moet je over het fietspad terug lopen. Dit is langs de N307 richting Enkhuizen.

Ook kun je dan nog verderop voorbij de sluizen bij de Markerstrekdam (het Bataviastrand) parkeren. OOk dit is echter een fikse wandeling terug.

Verder kun je in de wijken Boeier en Punter parkeren. Dan moet je wel even met de SatNav op je telefoontje naar de Fashion Outlet navigeren via het fietspad anders moet je nog helemaal omlopen.

Ook is er nog een klein parkeerplaatsje bij de sluis. Dit is min of meer onder de brug bij de N307 bij de IJsselmeerdijk. Let wel even op dat ze er ondertussen niet een bord neer hebben gezet want die lui van Rijkswaterstaat houden niet van pottenkijkers.

gratis parkeren Bataviastad Fashion outlet

Mijn advies als Lelystadbewoner derhalve: Ga lekker voor die 3 euro op de officiële parkeerplaats staan en maak het jezelf makkelijk. Je gaat wsl een veelvoud van dag bedrag uitgeven aan kleding dus maak van je portemonnee geen moordkuil en parkeer vlak naast de Fashion Outlet.

Het recept is simpel: volg vanuit Lelystad de borden Bataviastad via de route Bataviastad / Noordersluis / Enkhuizen en volg de borden met de grote P er op. Kan niet misgaan.

Het alternatief is namelijk altijd een stuk wandelen. En als je de weg niet weet kan dat fiks uit de klauwen lopen. En wie wil er na een lekker dagje winkelen nou nog een stuk moeten lopen naar de auto met een paar tassen om je nek.

Ik zal altijd proberen parkeergeld te vermijden maar in dit soort gevallen kies ik eieren voor mijn geld en parkeer ik naast het feest.

Fijne dag in Lelystad.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Gratis parkeren Bataviastad fashionoutlet”

 1. Arjanne Keizer avatar
  Arjanne Keizer

  Kan ik ook parkeren bij Bataviastad en tussendoor weg met de auto en later weer terug met de auto met hetzelfde parkeerkaartje? Of moet ik opnieuw een kaartje kopen?

  1. NetPerk avatar

   Daar kan ik je helaas niet mee helpen.
   Ik denk het niet eerlijk gezegd.
   Parkeren is geld verdienen dus ze zullen je het niet makkelijk maken.
   Maar wie weet, gewoon proberen denk ik.
   Prettige Shopdag,
   Netperk

  2. Karin avatar
   Karin

   Nee danmoet je eennieuw kaartje kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *