Ferry Lochaline Fishnish Mull

Ferry Lochaline Fishnish Mull. De ferry Lochaline Fishnish op Mull is de tweede ferry op de dag dat we van Skye naar Mull reizen. De eerste is Armadele Mullaig waarmee we naar het “vaste land” van de Highlands reizen. De tweede ferry is Lochaline Fishnish waarmee we de (korte) oversteek naar Mull maken. Ondertussen is het bijzonder slecht weer geworden en de overtocht van Lochaline naar Fishnish word een echt schots ochtendje.

Vanaf Skye gingen we via de A87 en de A851 naar Armadale. Toen de ferry Armadale Mullaig en via vervolgens via de A830 naar Lochailort, dan de A861 via Ranachan en Strontian waarna we de A884 pakken. Dat was een avontuurlijke rit met een caravan maar het is zonder meer te doen. Ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad en het was een prachtige rit door praktisch onherbergzaam gebied.

ferry lochaline fishnish
En zo eet je dan onderweg zo je boterhammetje …

Na een stevige van bijna een dag kwamen we in de middag in Lochaline en hadden de ferry Localine Fishnish van 16.30. Inmiddels was het aardig smerig weer geworden en tijdens de overtocht deed het Schotse klimaat er nog een schepje bovenop. En dat is te zien aan de foto’s waar chronisch water op de lens zit.

Ferry Lochaline Fishnish op Calmac
De locatie van de diverse ferry's waaronder die van de ferry Lochaline Fishnish.

Na Fishnish is het nog maar een paar kilometer naar Craignure, niet alleen de haven van de volgende Ferry maar tevens de locatie van een uitstekende camping waar we een dag of 4 staan en die ook de uitvalshaven is voor een prachtige dag naar Iona.

ferry armadale mallaig
De locatie van de diverse ferry’s waaronder die van de ferry Lochaline Fishnish.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

door

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *