Campingaz inruilen

Dit artikel gaat over een tank van Campingaz inruilen die lelijk en beschadigd is.

Ga je een tank van Campingaz inruilen dan krijg je altijd en nieuwe. Als je een oude Campingaz gasfles hebt kun je die makkelijk laten vullen. Dan krijg je een mooie nieuwe gasfles terug. Het maakt niet uit hoe die oude gasfles er uit ziet, ze moeten hem innemen

Mijn Gasfles is gedeukt en verroest !

Dat maakt dus helemaal niks uit, Campingaz neem altijd alle gasflessen in en vult ze. Als voorbeeld heb ik een gasfles gefotografeerd die ik zelf heb ingeruild en die er uitziet alsof hij begraven is geweest na een brand.

campingaz inruilen
Lelijke tank
110% zeker in te leven.

Er is een website waar je kunt zoeken naar adresjes. Hou er rekening dat bijvoorbeeld ook veel ijzerhandels flessen vervangen maar dat dit niet altijd op de website is te vinden. Mooi voorbeeld is Maasdam in Diemen. Die hebben wel de tanks maar staan niet op het overzicht. 

Tegenwoordig krijg je niet meer automatisch een dopje bij de gasflessen als je deze gevuld hebt. Wees daar dus zuinig mee. Het is bovendien belangrijk om het dopje er op te zetten als je de tank in de schuur bewaard. De sluiting is met een kogeltje en dat kan verroesten in een zeer vochtige omgeving. Wees dus zuinig met je fles en doe er altijd een dopje op. 

En tot zover alle informatie over de Campingaz inruilen voor lelijke en lege tanks. Kind van de was doen en onthoud:

Hoe lelijk de tank ook is,
Hij kan altijd ingeruild worden.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *