Campingaz 907 Kopen

Een Campingaz 907 kopen kan flink in de papieren lopen. Bij Bol.com betaal je zomaar 98 euro en dat is nog goedkoop ook. Doorgaans kosten volle Campingaz 907 tanks meer dan 100 euro. Een losse vulling komt veelal uit op meer dan 30 euro.

Campingaz 907 kopen.

De Campingaz 907 word gevuld met Butaangas of Butagas ( C4-H10 ). Dat is een vrij dure soort gas. Het voordeel ten opzichte van propaan is dat het een hogere verbrandingswaarde heeft dan propaan. Je keteltje water dus sneller heet dan met propaangas.

Je doet dus ook langer met de kleinere hoeveelheden gas. Ik gebruik zelf in mijn caravan butaangas en doe met een 907 zomaar 3 jaar. En dan ga ik 2 keer per jaar met vakantie en kook ik regelmatig. Je hebt dus als tentkampeerder echt niet zo’n grote propaantank nodig.

campingaz 907 kopen
campingaz 907 kopen

Butaangas is wel aanzienlijk duurder dan propaan. Butagas kan 4 tot 5 keer duurder zijn dan propaan. Een ander aanmerkelijk voordeel van propaangas is dat het pas bij -44 graden/C overgaat in vloeibare vorm. Butagas gaat al bij 0 graden/C over in een vloeibare vorm. Dan is het dus afgelopen met koken en verwarmen. Ga je dus naar koude oorden dan ben je aangewezen op propaangas.

Welke soort gas u dus koopt is afhankelijk van hoeveel u mee wilt of kan nemen, hoe vaak u gaat koken en hou koud het is op de plek waar u gaat koken. Doorgaans zullen tentkampeerders een campingaz 907 kopen en mensen die grote campers hebben of in de winter met de caravan gaan naar de wintersport gaan een propaantank nemen.

Neem bij gebruik van gastanks altijd alle voorzorgsmaatregelen in acht. Controleer de tank, de drukmeter en de houdbaarheid van de slangen. Op de slang hoort een datum te staan. Zorg er voor dat de slang tijdig word vervangen voordat er lekken ontstaan.

Wees niet krenterig en vervang dit soort zaken vaak genoeg zodat je niet je caravan, camper of tent in een grote vuurbal ten onder ziet gaan. En dat is de positieve optie want u kunt ook onderdeel uitmaken van de vuurbal en dan is Beverwijk uw volgende vakantieadres.

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *