Camping de Eskamp Lemele / Ommen

Camping de Eskamp Lemele / Ommen is een gezellige camping en groepsaccomodatie. Het is geen boerencamping hoewel de eigenaar wel schapen heeft. Camping de Eskamp heeft 5 veldjes waarvan er één flink wat speeltoestellen heeft staan in het midden. Lijkt me dus een camping die geschikt is voor kinderen maar zeker voor 50plussers zoals ikzelf die rust zoeken en dat op een ander veldje vinden.

Camping de Eskamp Lemele / Ommen

De omgeving, de Lemeler- en Archemerberg, de Sallandse heuvelrug en het Vechtdal bieden alle mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te kanoën en veel belangrijker nog, daarna ergens lekker te gaan eten. Ommen biedt vele mogelijkheden maar her en der verspreid over het gebied vind je vele gelegenheden voor een lekkere hap.

Camping de Eskamp Lemele / Ommen
Camping de Eskamp Lemele / Ommen

De familie ’t Hart, de uitbaters van de camping, zijn hartelijk en servicegericht. Het zijn vriendelijke en behulpzame beheerders die het niet erg vinden als 3 kampeerders voor de 2e keer de stoppen laten knallen. Sterker nog, binnen de kortste keren hebben we weer stroom.

Ze verschaffen gratis WIFI en als je een keer geen zin hebt om te koken kunnen er snacks gekocht worden. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte die vaak open is.

Het sanitair is keurig netjes en douchen kost 20 cent per 2 minuten. Ik heb daar overigens nooit een probleem mee, die opladers voor het douchen. 10 minuten douchen voor een euro als je lekker warm water hebt, daar kan ik mee leven.

Kortom, ik heb het uitstekend naar mijn zin gehad op die camping. En al helemaal omdat er in dit gebied vanaf elke straathoek wel een wandeling of fietstocht start. En op camping de Eskamp loopt het wandelnetwerk Vechtdal vlak langs de camping.

De prijzen zijn schappelijk, er is voldoende parkeerruimte en de plekken laten niks te wensen over met water, stroom en WIFI. Camping de Eskamp krijgt daarom van mij een dikke 9.

Bij de Foto’s

  • 1: Lemelerberg vanaf het Schapenveld in de morgenzon.
  • 3: Haverveld, kampeerveld.
  • 4: Roggeveld, familieveld met speeltoestellen in de morgenzon.
  • 5: Maisveld, stacaravans.
  • 2 en 11: Boekweitveld.
  • 7, 8, 9 en 10: Sanitairgebouw.
  • 12: Plattegrond.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *