Bootje huren Maas of Lithse Ham

Bootje huren Maas

Gedurende het weekje dat we doorbrachten in de Bommelerwaard wilden we ook nog een bootje huren Maas. Echt veel konden we niet vinden op internet maar de Lithse ham bracht uitkomst.

Bootje huren Maas werd dus bootje huren Lithse Ham. Toen we op het terras zaten van het restaurant aldaar hoorden we dat je bij de receptie (tevens havenkantoor) een sloep konden huren. Die kostte echter 90 euro voor een dagdeel en wij hadden gezien dat het ook voor 75 euro kan.

bootje huren maas
Een kaartje van de route die we over de Maas hebben gevaren

Bootje huren Maas

Dus pakten we de fiets en reden 50 meter verder naar de verhuur aldaar. Watersport verhuurbedrijf “de Lithse Ham” zit in de plas naast het gelijknamige mega grote recreatiegebied.

En daar kun je ook een bootje huren. Je moet wel op tijd zijn want naast een aardig stapeltje kano’s en een vlootje waterfietsen hebben ze 3 motorbootjes, 1 sloep en 1 zeilbootje. Zal wel van hun zelf zijn maar dat is voor ons niet echt belangrijk.

Voor die 75 euro hadden we een leuke sloep en konden we 4 uurtjes in de rondte varen. En dat lukte dan ook aardig. We zijn eerste naar Lith gevaren en toen de andere kant op naar Kerkdriel. Nog een extra rondje door de Lithse Ham en dan aan het bier verderop langs de Waal. Ik kan iedereen dit dagje aanbevelen, waar je dat bootje ook vandaan haalt.

Prachtig gebied en niet al te druk, zelfs niet om deze tijd, d.w.z. 12 juli en het weer was prima. En dat was dan de zoveelste uitermate positieve ervaring hier in de Bommelerwaard, onderdeel van Rivierenland. Ik ga hier zeker terugkomen want ik heb nog maar een klein deel gezien. Nog heel wat kilometertjes fietspad, wandelpad en waterweg in het verschiet.

Fotografische impressie.

Klik op een foto voor een grotere versie

bootje huren maas
bootje huren lithse ham (1)
bootje huren lithse ham (2)
bootje huren lithse ham (3)
bootje huren lithse ham (4)
bootje huren lithse ham (5)
bootje huren lithse ham (6)
bootje huren lithse ham (7)
bootje huren lithse ham (8)
bootje huren lithse ham (9)
bootje huren lithse ham (10)

index

Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *